Søg i kataloget

Arbejdsmiljøkonsulent til Region Hovedstaden

Byggeriets Arbejdsmiljøbus (Bam-Bus) søger arbejdsmiljøkonsulent til Region Hovedstaden

 

Hvis du brænder for et godt arbejdsmiljø, så har Byggeriets Arbejdsmiljøbus det helt rigtige job til dig.

 

Om os

Byggeriets Arbejdsmiljøbus formidler god arbejdsmiljøpraksis til byggepladser og virksomheder. Vi har hovedkontor i København NV, og er 13 konsulenter som besøger byggepladser og virksomheder i hele landet. Den enkelte konsulent arbejder med udgangspunkt hjemmefra (hjemmekontor), og derfor vil ansøgere med bopæl tæt på København eller Nordsjælland blive foretrukket. Konsulenten råder over en ”arbejdsmiljøbus” som har plads til informationsmaterialer og tekniske hjælpemidler til demonstration og afprøvning. 

Konsulenterne foretager både opsøgende besøg og rekvirerede besøg hos medarbejdere, ejere, ledere, organisationer og andre aktører i regi af Bam-bus. Endvidere vil der forekomme arbejdsopgaver i regi af BFA Bygge og Anlægs konsulenttjeneste.

 

 

Om jobbet:

 

Vi tilbyder et udfordrende og lærerigt job, hvor du selv har stor indflydelse på og ansvar for planlægning og tilrettelæggelse af din arbejdsdag.

 

Vi arbejder med:

• rekvirerede og opsøgende besøg på bygge- og anlægspladser og i virksomheder

• oplæg og projektarbejde sammen med BFA Bygge og Anlæg, arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer og andre aktører

• screeninger/konkret hjælp til virksomheder og byggepladser (BFA Bygge og Anlægs konsulenttjeneste)

• udviklingsopgaver i samarbejde med virksomheder, produktudviklere, leverandører og forskere

 

Selv om du vil få kontakt med rigtigt mange byggefolk, skal du kunne lide at arbejde alene. Du vil dog altid have din leder og dine kolleger til sparring og støtte. Det er et job hvor arbejdsglæden udspringer af at du dagligt gør en forskel og bidrager til bedre arbejdsmiljø.

 

Om dig:

 

Vi lægger vægt på at du har let ved at skabe en positiv og motiverende dialog med alle aktører, og at du er en god kommunikator, som kan skabe læring ud fra en konkret situation. 

 

Det er afgørende at du brænder for arbejdsmiljøet og:

• har arbejdet med eller i byggebranchen og forstår byggeriets dynamik og processer

• kender byggebranchens kultur 

• er fortrolig med arbejdsmiljølovgivningen og god arbejdsmiljøpraksis i bygge- og anlægsbranchen

• har kørekort B

• er fortrolig med IT på brugerniveau

• kan tale og forstå engelsk.

 

Vilkår

 

Du ansættes som funktionær på en individuel kontrakt. Lønnen er fastfast gennem en kollektiv aftale for konsulenterne, og forhandles årligt gennem talsmanden.

 

Byggeriets Arbejdsmiljøbus er etableret i fællesskab af en række arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationerne og derfor vil ansættelse ikke være foreneligt med at bestride tillidshverv eller lignende i en af de tilsluttede organisationer, da det vil være til ulempe for virksomheden.

 

Du kan få yderligere oplysninger om jobbet hos Lars Olsen mobil 41336674 eller lo@bam-bus.dk. Din ansøgning skal være Byggeriets Arbejdsmiljøbus i hænde senest 24. juli 2022 og skal sendes til lo@bam-bus.dk mrk. ”Ansøgning”. Tiltrædelse senest mandag 3. oktober.

 

Vi forventer at afholde samtaler 9. og 16. august 2022.

 

Vi er en mobil konsulenttjeneste, der formidler god arbejdsmiljøpraksis til byggepladser og byggevirksomheder i landet.

Kontakt os

Flere indlæg