Hvad er Inspirationskataloget?

Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere har udviklet inspirationskataloget, der fokuserer på cases om anvendelse af digitale løsninger og teknologier til at støtte arbejdsmiljøindsatsen i bygge- og anlægsbranchen.  

 

Kataloget giver arbejdsmiljøprofessionelle og andre indsigt i de nyeste innovative teknologier, der kan anvendes til at forbedre arbejdsmiljøet. Der er både eksempler på teknologier, som er udviklet med arbejdsmiljø for øje, og teknologier, som med smart anvendelse kan anvendes i arbejdsmiljøarbejdet. 

Bygge- og anlægsbranchen er kendt for at være en risikofyldt branche med høj forekomst af ulykker og nedslidning. Derfor er det vigtigt at have de rette løsninger og teknologier på plads for at minimere arbejdsmiljørisici. 

Ved at anvende digitale løsninger og teknologier kan man f.eks. opnå: 

Præsentation af inspirationskataloget

Hvem står bag kataloget?

Videntjeneste om arbejdsmiljø for bygherre og rådgivere har udviklet kataloget med cases om sikker brug af teknologi i byggebranchen.

Projektet er støttet af Realdania, som er en forening der arbejder for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø.

 

Du kan læse mere om Realdania her.

Virksomhederne bag Videntjenesten kan ses herunder:

Se katalogets cases

Projektering

Bluebeam

Som en del af Bluebeams funktioner kan man oprette, organisere og dele byggepladsplaner. Plan for

Læs mere »