Videntjeneste om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere

Videntjenesten hjælper bygherrer, rådgivere og projekterende til at overholde deres arbejdsmiljøpligter. Vi udbreder viden om den værdi en god arbejdsmiljøindsats skaber. Der er fokus på de indledende faser, projektering, granskning og udbud, samt samarbejdet på tværs af aktører.

 

Det er organisationerne i Byggeriets Arbejdsmiljøbus, samt Bygherreforeningen, Foreningen af Rådgivende Ingeniører og Danske Arkitektvirksomheder, der står bag Videntjenesten. Realdania og Landsbyggefonden er medfinansierende.

Hvad laver Videntjenesten?

Kontakt Videntjenesten

Hvem kan bruge Videntjenesten?

Det er gratis at gøre brug af Videntjenesten. Herunder er et udpluk af de som kan gøre brug af Videntjenesten:

Videntjenestens Inspirationskatalog:
Teknologiske løsninger, der styrker arbejdsmiljøet

Videntjenesten har lanceret et online Inspirationskatalog: Teknologiske løsninger, der styrker arbejdsmiljøet.

 

Over en årrække har Videntjenesten, afholdt en række workshop og en minimesse, hvor forskellige leverandører har fremvist deres løsninger på arbejdsmiljøproblemer i bygge- og anlægsbranchen.

 

Videntjenesten har samlet mere end 20 cases, som illustrerer, hvordan man kan bruge teknologier i arbejdsmiljøarbejdet i projektering og udførelse. Der beskrives, hvordan det virker, og hvad erfaringerne er. Det er nemt at navigere rundt i inspirationskataloget og få indblik i, hvad der kan anvendes på jeres bygge- og anlægsprojekt.

 

Inspirationskataloget er støttet af Realdania.