Søg i kataloget

Søg

App til onboarding og observationer på byggepladsen

Rambøll har udviklet app’en SafetyEngine, som kan bruges til at bl.a. at introducere håndværkere til byggepladsen gennem en virtuel sikkerhedsintro og indrapportere observationer på byggepladsen. Observationer kan være nærved-hændelser eller forhold på byggepladsen, som der er brug for aktion på, fx ufremkommelige adgangsveje. Formålet er at styrke sikkerhedsadfærden på byggepladsen.

App’en er udviklet for at sikre en god onboarding for alle håndværkere og lette kommunikationen til arbejdsmiljøkoordinatoren. Når man observerer noget på byggepladsen, som ikke er arbejdsmiljømæssigt forsvarligt, så kan man nemt indrapportere det. Arbejdsmiljøkoordinatoren får på den måde vigtig information om forhold på pladsen, så der hurtigt kan tages aktion.

Der er også mulighed for gennem app’en at give informationer til håndværkerne gennem en digital informationstavle, samt tjekke ind og ud af byggepladsen.

App’en er tilgængelig på 9+ forskellige sprog inkl. polsk og rumænsk.

Hør Tschernings erfaringer med SafetyEngine:

Hvordan virker det? 

Alle håndværkere på byggepladsen skal have app’en på deres telefon. De vil typisk blive orienteret om app’en og dens funktioner på arbejdsmiljøkoordinatorens sikkerhedsintroduktion. Man kan også få adgang til app’en ved at scanne en QR-kode. 

Det er arbejdsmiljøkoordinatoren, som administrerer indholdet i app’en, hvor man kan se, hvem der har gennemført introen, samt svare på de registreringer, som kommer fra håndværkerne. Der kan også tilknyttes andre personer, fx entreprenørens arbejdsmiljøleder, så denne også får besked, når der er registreringer. 

Du kan se en videooptagelse af et webinar om løsningen her. Du kan også læse mere her.

Om

Rambøll har udviklet app’en SafetyEngine, som kan bruges til at bl.a. at introducere håndværkere til byggepladsen gennem en virtuel sikkerhedsintro.

Kontaktinfo

Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere klæder bygherrer og rådgivere på til at varetage deres rolle ift. arbejdsmiljø og styrke samarbejdet om arbejdsmiljø i branchen.

Kontakt os

Flere cases

Udførelse

Hilti Jaibot

Hilti Jaibot er en semiautomatisk mobil borerobot, som kan bore huller til loftinstallationer. Robotten er

Læs mere »