Søg i kataloget

Søg

Inspectly

lnspectly er en simpel og brugervenlig kvalitetssikringsplatform til det udførende byggeri. Med tilhørende moduler til registrering af arbejdsmiljøobservationer så som nærvedhændelser og sikkerhedsrunderinger.  Inspectly er ligeledes et stærkt værktøj i dit arbejde med arbejdsmiljø på både byggepladsen og i virksomheden generelt. 

Signar Hammer, QHSE-specialist i Kemp & Lauritzen, udtaler: “I Inspectly kan vi samle alle vores arbejdsmiljødokumenter, herunder arbejdsbeskrivelser og risikovurderinger. For hver sag laves sikker jobanalyse, registreres nærvedhændelser mm. Vi kan desuden trække data på tværs af sagerne, og fx kategorisere og formidle nærvedhændelser, så vi kan arbejde proaktivt med forebyggelse.

Hændelsesrapportering

Hos Inspectly lægges vægt på brugervenlighed da det er altafgørende for succes på byggepladsen. Derfor er der designet en enkel og intuitiv løsning til hændelsesregistrering, som understøtter dataopsamlingen på byggepladsen. Alle hændelser kan naturligvis dokumenteres med GPS-koordinater, markering på plantegninger, billeder, videoer og meget andet. Ud over at være et stærkt værktøj i registreringsdelen er det med Inspectly ligeledes muligt at trække statistikker på såvel enkelte projekter samt for virksomheden generelt. 

Sikkerheds-/mønsterrundering 

Ud over at være et værktøj til nærvedhændelser understøtter Inspectly ligeledes sikkerheds-/mønsterrunderinger. Er der behov for at oprette opgaver i forbindelse med runderingerne, er dette ligeledes en integreret del af Inspectly, idet du kan sende opgaver videre til den enkelte entreprenør/ underentreprenør. Ligesom ved nærvedhændelser er der i lnspectly Iagt vægt på brugervenlighed, da det er vigtigt at løsninger er enkle når de skal anvendes på en byggeplads. 

Viden og kommunikation 

Videns- og kommunikationsmodulet i Inspectly understøtter kunden i at binde kontoret og byggepladsen sammen rent kommunikativ. Hvad enten kunden har behov for at italesætte en udfordring — fx på baggrund af en stigning i antallet af en bestemt type nærvedhændelser eller om der er kommet en ny sikkerhedspolitik, er der i dette modul samlet en Iang række skræddersyede funktioner som hjælper i kommunikationsarbejdet mellem byggeplads og kontor. Med Inspectly kan du eksempelvis se, hvor mange medarbejdere der læser det udsendte materiale. Har du behov for det, kan du tilføje spørgsmål til materialet og dermed få statistik på forståelse af forskellige emner. 

Rapporter og statistik 

Inspectly gør det nemt at dele registreringerne og generere rapporter, som hjælper med at holde overblikket på både det enkelte projekt såvel som hele virksomheden. 

Om

Inspectly er en platform til projektstyring. Den bruges som kvalitetssikring og arbejdsmiljømodul. Dette er med til at forebygge arbejdsulykker og forbedre arbejdsmiljøet.

Kontaktinfo

Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere klæder bygherrer og rådgivere på til at varetage deres rolle ift. arbejdsmiljø og styrke samarbejdet om arbejdsmiljø i branchen.

Kontakt os

Flere cases

Projektering

Bluebeam

Som en del af Bluebeams funktioner kan man oprette, organisere og dele byggepladsplaner. Plan for

Læs mere »