Søg i kataloget

Odico Cut’N Move

CUT’N MOVE er en fliseskærerobot, som gør det muligt at skære fliser direkte på byggepladsen.

Hvordan fungerer den?

Robotten er placeret i en lukket mobil trailer, som kan placeres på byggepladsen efter ønske. Den kan tilsluttes strøm eller en generator.

Robotten betjenes med en app, hvor det er angives, hvordan fliserne skal skæres. Ved at benytte CUT’N MOVE er det muligt at øge hastigheden af brolægningsarbejdet, samt have høj præcision af fliseskæring.

Forbedring af arbejdsmiljøet

Robotten giver ikke kun en mere effektiv arbejdsdag, men er også med til at sikre et bedre arbejdsmiljø. Ved at benytte robotten opnås en mere ergonomisk arbejdsstilling ved fliseskæring. Derudover er både støv- og støjgener reduceret, fordi fliseskæringen foregår i den lukkede trailer.

Læs mere om Cut’N Move her.

Om

CUT’N MOVE er en fliseskærerobot, som gør det muligt at skære fliser direkte på byggepladsen. Robotten giver ikke kun en mere effektiv arbejdsdag, men er også med til at sikre et bedre arbejdsmiljø.

Kontaktinfo

Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere klæder bygherrer og rådgivere på til at varetage deres rolle ift. arbejdsmiljø og styrke samarbejdet om arbejdsmiljø i branchen.

Kontakt os

Flere cases